Cafe Het Gegeven Paard
Food & Drinks

Cafe Het Gegeven Paard

WEBSITE: CAFE HET GEGEVEN PAARD
LOCATIE: Utrecht, Nederland

Café Het Gegeven Paard bevindt zich op de begane grond in het muziekgebouw Tivoli in Utrecht. Het muziekgebouw zelf omvat 5 concertzalen met een totaalcapaciteit van 5500 mensen personen, een cafe en een restaurant. Aldus Wikipedia. Persoonlijk ben ik zelf nooit in 1 van deze zalen geweest maar weet ik dat de locatie op de oude gracht een perfecte spot is, letterlijk een kleine 5 minuten van centraal station vandaan.

Het Café heeft diverse werkplekken, van lange tafels tot kleine 1 persoonstafel of van die hoge tafels genoeg voor 4 tot 6 personen. Aangezien het best wel druk kan zijn met mensen die zich verzamelen in het gebouw, voor de teather of op een zonnige dag aan het terras van Het Gegeven Paard willen zitten. Mijn advies is dan ook om een koptelefoon mee te nemen wanneer je even wat concentratie nodig hebt. Elke zitplek is voorzien van stopcontacten om je tablet/laptop aan te sluiten.

Naar mijn ervaring is het een prima spot om overdag te studeren of aan het werk te gaan, om vervolgens in de avond te borrelen. Ik heb er zelf nog gegeten, en alleen een paar drankjes genomen. De prijskaartjes vind ik persoonlijk nog wel aan de dure kant maar daarintegen biedt de locatie heel wat werkplekken. Het mooiste van de locatie is dat het lekker in het centrum zit. Wanneer ik even snel naar de bepaalde winkel moet om wat op te halen of te versturen, of wat lekkers te halen en ff uit mijn werkflow te stappen voor inspiratie. Dan kan ik binnen 20min ook weer terug op mijn werkplek zijn om het nodige af te werken.

Vonnis:
Locatie: 4/5
Prijs/kwaliteit verhouding: 3/5
Werkplekfaciliteiten: 5/5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *